Přeskočit na hlavní obsah

Jak si představuji svého prince?

Na mém starém blogu si můžete prohlédnout, jaký typ kluků se mi líbí. Zde máme sepsané nějaké vlastnosti, koníčky, zlozvyky apod, které by můj vysněný princ (ne)měl mít.



KONÍČKY
Nejdůležitější pro mě je se s tím druhým nenudit. Hm pro koho ne. A když jsem tak nad tím přemýšlela došla jsem k některým věcem, které bychom rozhodně měli mít rádi oba. Je fajn, se mít s kým v noci tulit u televize a koukat na film. Ale nejsem filmový člověk a to, že by se nám nelíbiliy stejný filmy bych s klidem přežila. Taky nejsem typ, který by pařil počítačový hry, takže to, že bych s přítelem pařila hry a nebo ho u toho jen sledovala nehrozí. Fajn ať si OBČAS zapaří, já si radši vezmu knížku a nebo budu upravovat fotky. Ale co bych nepřežila?

  • kdyby nerad cestoval a pořád seděl doma na zadku (ani do restaurací chodit nemusím), ale cestování to je moje!
    • kdybyby byl fotograf, tak by to bylo velké plus (ikdyž jednou jsem si říkala, že by to bylo děsné - víte, kolik bychom měli dohromady fotek?), ale posouvalo by nás to na vyšší úroveň a mohli bychom mít společné vybavení a hlavně bychom se oba zdržovali (asi by naše výlety trvaly déle než u ostatních), ale představte si, jak čekáte na východ slunka? Každého nedokopete vstát a jít na nějaké úžasné místo - s fotografy je to lehčí :)
  • nic dalšího k nepřežití mě nenapadá :D

Věci, které by nebyly k zahození
  • podobný hudební vkus (fesťáky atak ♥) - asi bych si dlouho zvykala, na fakt, že můj drahý skoro vůbec neposlouchá hudbu atak, takže když né podobný hudební vkus, tak aspoň ať je pro něj hudba taky důležitá jako pro mě
    • aby chápal, že prostě občas vyrazím na nějaký koncert a že si kupuji CDčka
  • bylo by super, kdyby byl víc akčnější než já a vytáhl mě třeba na surf :D prostě si chci život maximálně užít a vyzkoušet plno věcí, ale když nemáte na to parťáka, tak to jde (u mě) těžko
  • kdyby rozuměl počítačům, aspoň trochu. Kamarádka mě přezdívá jako IT expert, takže kdyby počítače úplně odmítal, tak tak...no cítila bych se hodně blbě - ale nejsem žádnej ajťák, abyste si nemysleli :D
  • jé, kdyby lyžoval nebo snowboardoval - to by bylo bezva. Potřebuji někoho, s kým bych mohla na hory! (ale nemusí to být nutně přítel)
  • už vařím z vody, to cestování je pro mě asi jediné důležité, alespoň, co se týče koníčků a hobby

OSOBNOST ?
  • potřebuji někoho, kdo se umí chovat, nejen ke své holce, ale i k ostatním lidem
  • stručně řečeno gentlemana - ne, nemám ráda, když se o mě někdo "stará" - jsem ráda samostatná a i za večeři klidně zaplatím já. Ale takové věci jako otevření dveří, květina, … to prostě potěší :)
  • fakt nesnáším, když člověk neumí poprosit a poděkovat (věci, které nesnáším jsem vlastně kdysi už sepsala hezky tady)

CO BYCH NESNESLA?

Po přečtení článku, jsem si vzpomněla na další věci, které jsou pro mě důležité.
  • řešení blbostí (řešení ostatních lidí + drby; řešení nedůležitých věcí, na kterých vlastně ani nezáleží)
  • hádky, kritizování
  • jsem klidný člověk až flegmatik a věčný optimista, takže pravý opak bych vážně vedle sebe nesnesla
    • no možná si někdo řekne, že kdybych si našla někoho jako jsem já, tak náš život nemůže být jednoduchý - nic bychom neřešili...takže jak by vypadaly splátky něčeho nebo zařizování společného bytu nebo tak? No důležité věci řeším :) nenervuji při tom, ale nenechávám věci na poslední chvíli atak :) (občas :D ale nic se kvůli tomu ještě neposralo :)) a to, že se pro něco nemůžete rozhodnout, protože je vám jedno, co budete dělat...to není vůbec špatné, mám to tak s jednou kamarádkou a vždy se nějak domluvíme a nakonec je to super :) (= jako co budeme dneska dělat nebo kam vyrazíme atak). Jinak zařizování bytu by bylo v mé režii :D jasně, snažila bych se domluvit s ním a dát mu šanci do toho mluvit, ale na zařizování bytu/domu se moc těším :)

OBLEČENÍ
Rozhodně nejsem člověk, co by chtěl, aby se druhý pro něj musel měnit. Ani nemusí měnit svůj šatník. Ale pokud se chlap umí oblékat, tak je to rozhodně plus :). Ale líbí se mi typy od právníků až po skejtaře…

Takže co mě nejvíce zaujme?
1. Barevné košile
2. Modrá barva (ideálně modré košile :D)
3. Obleky

Velké plus je, když mu sluší všechno :D. A vypadá dobře i bez oblečení :D.

Co naopak nemůžu vystát? Plážové oblečení (kraťase) večer do hospody. Né, že bych to nemohla vystát, ale rozhodně mě to nepřitahuje. Také mě nepřitahují žabky na chlapech, přímo se mi nelíbí.

Upřímně, čekám dne, kdy do mého života vstoupí chlap, který se neumí oblékat a nosí žabky a vážně bych se tomu nedivila :). Vždyť ve výsledku to není důležité ;).

BONUSové vlastnosti

1. Rád čte a nebo přečetl alespoň jednu knížku - ale bylo by fajn mít možnost se bavit i o knihách :)

2. Umí vařit (na tom nelpím - taky proto to je v bonusu, ale když nikdy nestál u plotny, tak by si mohl alespoň odpustit různé rady - které jsou mimochodem úplně z cesty nebo ty kecy typu "už zase tohle" nebo sežrat Vám vaše oblíbené jídlo a pak prohlásit, že to bylo hnusné).

3. Nekuřák

A skoro na úplný konec, to nejdůležitější - VĚRNOST. Ano, jsem zastaralá a vyžaduji i tohle. Ty moderní vztahy vážně nejsou nic pro mě. Samozřejmě i důvěra. Upřímnosti si vážím od každého člověka a je pro mě hodně důležitá.

Tak to je všechno.


SHRNUTÍ: Nikdo takový neexistuje.

Původní článek zde.

Komentáře

  1. Hezký článek! :D Hele já bych zase jen tak neházela flintu do žita, já si myslím, že na každou z nás tady čeká nějaký ten princ. Já tomu věřím a pořád v sobě nosím tu svou naději. Naděje umírá poslední!
    nekonecnaknihovnicka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Holka, až takové kluka najdeš, tak doufám, že bude mít dvojče. :-D Protože tohle je prostě... ach. Já sice přítele mám, ale... nečte, necestuje (co, co já prostě miluji) a nutím ho se oblékat trochu slušně, protože je z vesnice a je to takový buran. :-( Když on je strašně hodný, ale prostě... má své mínusy :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Nie sme tá istá osoba? Už druhý článok, kde ti idem napísať že zdieľam tvoj názor.
    Podobné nároky mám aj ja. Asi preto som sama, lol.
    Každopádne si neviem predstaviť život s niekým, koho nič nebaví, nemá aspoň základ slušného správania a nemôžem mu veriť.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jane, přesně tak - proto jsme sami a taktéž si to neumím představit ;).

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Antifragilita

Slovo, které vám s největší pravděpodobností nic neříká. Ani mně donedávna nic neříkalo. Možná vás napadá, že to bude opak fragility (křehkosti). Do určité míry je antifragilita (tento pojem vymyslel Nicholas Taub)  schopnost posílit poškozením . Prostě, když se vám stane něco, co vám ublíží, ale na druhou stranu z toho posílíte. "Co tě nezabije, to tě posílí." Nietzsche

Co si chci přečíst v roce 2023

Souhrn přečtených knih v roce 2022 doplním později. U knih v angličtině jsem se rozhodla na rok 2023 snížit počet knih, protože vím, že bude ještě méně času na čtení než v roce 2022. A protože bych si ráda půjčovala knihy v knihovně a přednost budou mít ty v českém jazyce (převážně odborné knihy), jelikož ještě nevím přesně do které knihovny budu chodit, tak většinu knih ještě doplním - i když mám udělaný počáteční průzkum více knihoven a tudíž mám i docela představu, co za knihy budu číst. K té angličtině je ještě vtipné, že první polovinu roku mám našlápnuto na to, že bych přečetla i víc než 10 ročně a najednou nějak ten zájem odpadne, tak jsem zvědavá, jestli v roce 23 to bude stejně a nebo ne.

Symboly štěstí

Tentokrát se podíváme na symboly, které jsou považovány za nositele štěstí. Níže vypsané amulety a naše osobní amulety nám dodávají důvěru, více si věříme, protože máme nakloněné k sobě vyšší síly nebo jednoduše řečeno prostě štěstí...