Přeskočit na hlavní obsah

Moje sny

Nemám moc snů, nevím, co chci dělat…ale už se něco málo rýsuje.


  1. CHCI BÝT ŠŤASTNÁ
  2. Chci pracovat z domu
  3. Dělat něco, co mě bude bavit a naplňovat
  4. Hodně cestovat
  5. Nebránila bych se i pracovním/služebním cestám
  6. Bavilo by mě pracovat v knižním průmyslu či hudebním
  7. Dělat například propagaci, korekturu knih, …
  8. Přivydělávat si focením (prodejem fotek)
  9. Kalendář z fotek, které jsem nafotila, a bude se prodávat!
  10. Chci mít kolem sebe spoustu (pravých) přátel
  11. Mít se na koho spolehnout
  12. Stačil by mi malý tichý vkusně zařízený byteček, ale malému domku se také nebráním
  13. Chci ale zahradu - nejlépe s bazénem, kde by se dalo normálně plavat, houpací síť ve stínu stromů
  14. Chci najít toho pravého (a ráda bych, aby se moc nerozčiloval, aby byl "vychovaný" = prostě podle mých představ)
  15. Vidět polární zář
  16. Podívat se do Černobylu
  17. Chci zjistit, jak to funguje v nakladatelství :) (nejlépe bych se tam podívala jako praktikantka či brigádnice :D, ale nepohrdla bych ani nějakou "rychlou" exkurzí)
  18. Mít pejska - momentálně rasu husky :)
  19. Aby tu ještě dlouho byla moje rodina a přátelé (vážně se děsím smrti někoho blízkého)

z těch, co bych chtěla dokázat do roka :D
  1. Vybrat si téma bakalářky a získat skvělého vedoucího ❣
  2. Získat titul Bc. ❣
  3. Zvládnout i Mgr. s tím, že ten druhý rok bych chtěla, ale už i pracovat - alespoň na částečný úvazek, prostě tak, abych to stíhala a zvládla vše dodělat (klidně i ten první rok)
  4. Navštívit (jižní) Francii plus znovu Paříž
  5. Navštívit Vysoké Tatry ❣
  6. Příští rok (pravděpodobně červen-červenec) si chci se spolubydlící najít nový byt, nějaký útulný, modernější a hlavně bez dalších lidí! Jenom my dvě. Chceme něco svého a klid :). Tak snad budou kolem jen samí klidní sousedé. Od září budeme bydlet sami dvě, ale pořád v tom samém bytě.
❣ - splněno

Určitě mi nějaký ten malý sen unikl. Chci si například vyzkoušet jízdu na vodním skútru a další věci, ale ty nejsou pro mě úplně důležitý. Samozřejmě chci i spoustu nového vybavení pro svoji zrcadlovku. Vtipné je, že před pár dny, ještě než jsem napsala tenhle odstavec - jsem začala psát další článek, co chci, který jsem nepsala bodově, ale rozepsala jsem se a je tam hlavně o tom získání Bc. (zmiňuji se i o bakalářce) a pak o knižním průmyslu - nakladatelství, které jsem dopsala až po tom "budoucím" článku. Ale o tom knižním průmyslu je tam toho více - článek určitě zveřejním a dopíši, ale až tak za pár dní.

A co chcete vy od života? Máte už ujasněné priority nebo pořád tápete? :)


Komentáře

  1. Prajem ti, aby sa ti podarilosplniť si všetky sny. :) Ja z domu pracujem a niekedy mi to ide na nervy, pretože neprídem do kontaktu so žiadnymi ľuďmi. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Why Online Gambling Is So Popular At The King of
    The best site to download and play casino games for real 우리카지노 money. If online gambling was as popular as slots or keno, there would be massive money

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Antifragilita

Slovo, které vám s největší pravděpodobností nic neříká. Ani mně donedávna nic neříkalo. Možná vás napadá, že to bude opak fragility (křehkosti). Do určité míry je antifragilita (tento pojem vymyslel Nicholas Taub)  schopnost posílit poškozením . Prostě, když se vám stane něco, co vám ublíží, ale na druhou stranu z toho posílíte. "Co tě nezabije, to tě posílí." Nietzsche

Co si chci přečíst v roce 2023

Souhrn přečtených knih v roce 2022 doplním později. U knih v angličtině jsem se rozhodla na rok 2023 snížit počet knih, protože vím, že bude ještě méně času na čtení než v roce 2022. A protože bych si ráda půjčovala knihy v knihovně a přednost budou mít ty v českém jazyce (převážně odborné knihy), jelikož ještě nevím přesně do které knihovny budu chodit, tak většinu knih ještě doplním - i když mám udělaný počáteční průzkum více knihoven a tudíž mám i docela představu, co za knihy budu číst. K té angličtině je ještě vtipné, že první polovinu roku mám našlápnuto na to, že bych přečetla i víc než 10 ročně a najednou nějak ten zájem odpadne, tak jsem zvědavá, jestli v roce 23 to bude stejně a nebo ne.

Symboly štěstí

Tentokrát se podíváme na symboly, které jsou považovány za nositele štěstí. Níže vypsané amulety a naše osobní amulety nám dodávají důvěru, více si věříme, protože máme nakloněné k sobě vyšší síly nebo jednoduše řečeno prostě štěstí...