Přeskočit na hlavní obsah

Plány na léto?

Taky už jde na vás letní nálada? U mě se objevuje ten pocit, co mívám v létě a pomalu se začínám těšit na všechny aktivity, které jsou spojené s létem. Pití drinků v parku, čtení knížek v parku, festivaly, cestování, …


Blbé je, že tyhle prázdniny věnuji učení - v září mě (zatím) čekají státnice. O-ou. Ale mám v plánu si i užívat, takže tady takové moje malé cíle/sny, které si chci v létě letos splnit.

  • dovolená u moře (původně jsem chtěla do jižní Francie, ale to se posouvá - nakonec chci něco relaxujícího)
  • pár dní ve Vysokých Tatrách
  • brigáda
  • učení - čti opalování na zahradě v parku a předstírání, že se učím :)
  • festival(y)

  • čtení - v parku, v houpací síti, u vody - prostě všude ♥
  • trávení času s kamarády - kavárny, parky, mini cestování
  • piknik
  • grilovačky
  • bazény
  • trávení času s rodinou - výlety, domácí lenošení, společenské hry
  • fotografování

Je dost možné, že tu časem ještě něco přibude, protože jsem pravděpodobně na něco zapomněla. A co vy, už se taky těšíte na léto? Jaké máte plány? :)


Komentáře

  1. Moc hezké plány, mám podobné, práce, čtení, předstírání učení, opalování, užívání tepla, koupání atd. Jen s dovolenou si budeme muset letos vystačit výletem do tropical islandu, přítel rekonstruuje domeček a všechny finance se tak hrnou tam... :-)

    OdpovědětVymazat
  2. plány jsou to parádní :)) doufám, že co nejvíce ti jich vyjde, nabereš síly, odpočneš si a v září hurá ke státnicím, které dáš ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Každý rok si říkám, že si vezmu knihu a pujdu někam do přírody posedět :-D noo a nikdy to neudělám, tento rok jsem si to řekla zase, tak snad alespoň jednou to vyplním :-)
    goodmoda.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Tak nějak přemýšlím, co vlastně chci dělat. Kdyby se mi podařilo dodělat vysokou před prázdninami, tak bych možná i někam zajela, láká mě nějaký výlet do Skandinávie, a ráda bych opět zase něco tvořila a malovala. Asic, tak nějak nerada plánuji na dlouhou dobu dopředu, vzhledem k tomu, že nevím, co bude.^^

    OdpovědětVymazat
  5. mě stál šampon na eshopu 17kč :D tak kup a uvidíš

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Antifragilita

Slovo, které vám s největší pravděpodobností nic neříká. Ani mně donedávna nic neříkalo. Možná vás napadá, že to bude opak fragility (křehkosti). Do určité míry je antifragilita (tento pojem vymyslel Nicholas Taub)  schopnost posílit poškozením . Prostě, když se vám stane něco, co vám ublíží, ale na druhou stranu z toho posílíte. "Co tě nezabije, to tě posílí." Nietzsche

Co si chci přečíst v roce 2023

Souhrn přečtených knih v roce 2022 doplním později. U knih v angličtině jsem se rozhodla na rok 2023 snížit počet knih, protože vím, že bude ještě méně času na čtení než v roce 2022. A protože bych si ráda půjčovala knihy v knihovně a přednost budou mít ty v českém jazyce (převážně odborné knihy), jelikož ještě nevím přesně do které knihovny budu chodit, tak většinu knih ještě doplním - i když mám udělaný počáteční průzkum více knihoven a tudíž mám i docela představu, co za knihy budu číst. K té angličtině je ještě vtipné, že první polovinu roku mám našlápnuto na to, že bych přečetla i víc než 10 ročně a najednou nějak ten zájem odpadne, tak jsem zvědavá, jestli v roce 23 to bude stejně a nebo ne.

Symboly štěstí

Tentokrát se podíváme na symboly, které jsou považovány za nositele štěstí. Níže vypsané amulety a naše osobní amulety nám dodávají důvěru, více si věříme, protože máme nakloněné k sobě vyšší síly nebo jednoduše řečeno prostě štěstí...